22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Totalløsninger verden over

The world is a book. Those who do not travel read only one page.
–Saint Augustine


IATA B
yrå – totalløsninger verden over

For å sikre gode totalløsninger og kostnadsbesparelser for våre kunder, har CIC event congress siden oppstarten i 1995 vært IATA sertifisert. Dette betyr at vi har tilgang til siste sete på flyene, og har kontroll på egne flybilletter med spesialavtaler for grupper fra 10 personer og oppover. Dette i motsetning til mange av våre konkurrenter som må kjøpe flybilletter hos et reisebyrå, som følgelig blir et fordyrende mellomledd.

CIC kan bestille, organisere og være «hands-on» på alle fly løsninger som finnes i markedet verden over. Dette gir oss en unik posisjon med god oversikt over alle deadlines, fleksibilitet, muligheter for endringer, kampanjepriser og ikke minst «fri binding» til flyselskaper og allianser.

Vårt billettkontor er til enhver tid oppdatert på regler og bestemmelser, som stadig er i endring fra de ulike flyselskap, og som kan koste dyrt om man ikke har tilgang til førstehånds informasjon.

Å ha kontroll på egne flyseter/flybilletter i våre prosjekter betyr at CIC er oppdatert på flytrafikken og fly situasjonen i Norge og internasjonalt. De vanligste situasjoner som kan skape utfordringer om man ikke er rask nok på ballen er fly kanselleringer, flyforsinkelser, i værste fall streiker, naturkatastrofer eller terror.

Våre fordeler kom godt til nytte under bl.a. askeskyen over Island for et par år siden. Mange reisende ble stående «askefast» rundt omkring i verden. CIC lykkes imidlertid å få våre grupper hjem på rekordtid.

CIC er med på å skape våre kunders suksess

Telefon 22 59 19 80