22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Jubileum

Vi binder sammen feiringen på en elegant og stemningsfull måte.


Et jubileum – en bursdag – en feiring

CIC event congress har lang erfaring med å produsere unike, minnerike feiringer både i Norge og jubileumsturer til utlandet.

En milepæl er nådd. Bedriften eller du skal feire, enten sammen med de ansatte, eller du sammen med familie og venner.

Da handler det om tilbakeblikkene, verdiene, de gode historiene, nostalgi, stolthet, og tanker for fremtiden – alt bundet sammen på en elegant og stemningsfull måte.

Vi hjelper deg å finne den riktige rammen rundt feiringen, med «jubilanten» i sentrum. Målet er å skape elektrisk stemning, latter, de gode samtalene, overraskelser underveis, magi – en feiring som blir husket.

Fra å finne den perfekte arena, riktig setting, innhold i form av skreddersydd underholdning, artister, taler, konferansier/toastmaster, til å få på plass bespisning/servering og styling av arena/scene.

Det visuelle uttrykket og fargene på jubileet trekker vi inn i trykksaker som invitasjoner, menykort, bordkort, blomster, duker, servietter, bord dekorasjoner, stoler/stol trekk og scene dekor.

Vi kan også bistå med design av jubileums monogram.

CIC organiserer alt av scene-show, dansere, lys, lyd, teknikk og fyrverkeri, enten du ønsker et standard fyrverkeri eller et musikk-fyrverkeri. For eksempel favorittsangen til jubilanten.

Ingen vellykket feiring uten detaljerte kjøreplaner på minuttet, av innhold/underholdning og serveringsdelen vis a vis kjøkkenet. Dette kan vi på fingrene.

Les mer om «Festplanlegger», «Underholdning», «Private eventer»

Referanser og referansebrev oversendes på forespørsel.

Ta kontakt, helt uforpliktende, ved planlegging av ditt neste arrangement!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.