22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Private eventer

magi, elektrisk stemning og minner for livet

 

Privat eventer i jubilantens ånd

CIC event congress har lang erfaring med å produsere unike, minnerike feiringer både i Norge og utlandet for våre privat kunder. Da handler det om ett «hovedfokus», jubilanten. Det er det festen skal handle om og bygges opp rundt mao en fest i «jubilantens ånd».

I planleggingsfasen opplever vi at mange har sterke ønsker, ofte handler det om en drøm de har hatt i mange år. Endelig skal de få realisert denne drømmen. Da må alt stemme!

CIC event congress har gjennomført bl.a. feiringer med familie og venner på cruise i Karibien, leie av yacht i Kroatia med seiling til de mange flotte øyene i området. Feiring med familie og venner i «Smilets land» Thailand, i kombinasjon med storbyen Bangkok og late dager på eget hotell og strand i Koh Samet. Eller samle alle gjestene i hagen i sitt private hjem til en «hei-dundrane» fest. Her handler det ofte om drømmer og mye følelser.

Vår oppgave er å skape magiske øyeblikk, elektrisk stemning og minner for livet.

Tilbakeblikkene, refleksjonene, de gode historiene, det emosjonelle, stoltheten, familien, gode venner bundet sammen på en elegant og stemningsfull måte. En feiring som blir husket.

Fra å finne den perfekte arena, riktig setting, innhold med skreddersydd underholdning, artister, musikk, kulisser, toastmaster, fotograf, filmopptak, bespisning/servering og styling av arena/scene. Alt dette kan vi hjelpe deg med.

Det visuelle uttrykket og fargene på feiringen trekker vi inn i trykksaker som invitasjoner, menykort, bordkort, blomster, dekor, duker, servietter, bord dekorasjoner, stoler/stol trekk og scene dekor. Vi kan også bistå med design av jubileums monogram og produsere både fotoalbum, film og DVD til både jubilant og gjester.

CIC organiserer alt av scene-show, dansere, lys, lyd, teknikk og fyrverkeri, enten du ønsker et standard fyrverkeri eller et musikk-fyrverkeri med favorittsangen til jubilanten, pyroteknikk, et lasershow eller andre løsninger. Det viktigste er at alt må henge sammen. Ingen vellykket feiring uten detaljerte kjøreplaner på minuttet, avinnhold/underholdningsinnslag og servering av mat. Dette kan vi på fingrene.

Noen bilder fra ulike eventer finner du under Prosjekter – «privat eventer»

Ellers kan du lese mer på «Underholdning» og «Festplanlegger»

Hvorfor velge CIC event congress?

 • Event Management siden 1995 – profesjonelle løsninger er avhengig av godt håndverk
 • Et CIC-team med solid kompetanse fra alle deler av bransjen
 • Erfaring fra mange ulike, krevende produksjoner i inn –og utland
 • Kreative, med et øye for detaljer
 • Har fokus på det visuelle uttrykket i eventet – evnen til å se helheten
 • Er grundige og kostnadseffektive – konkurransedyktige priser
 • Er dyktig på logistikk, kjøreplaner og gjennomføringsevne
 • Har et bredt kontaktnett i Norge og internasjonalt – jobber kun med de beste
 • Sertifisert IATA-byrå – kontroll på egne flybilletter og egne spesialavtaler
 • Leverer profesjonalitet i alle ledd
 • Kan skilte med solide referanser med tilnærmelsesvis 100% gjenkjøp
 • Scorer på personlig service, er fleksible og tilstede i våre prosjekter

Ta kontakt, helt uforpliktende, ved planlegging av ditt neste arrangement!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.