22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Incentivereiser

Reiser og opplevelser er den beste motivasjonsfaktor.
La drømmen bli virkelighet.

Spektakulære og eksotiske opplevelser

Incentivereiser, gjerne i kombinasjon med et faglig program, er et stort område i CIC event congress. Incentivekampanjer med premiering benyttes ofte som et virkemiddel for å oppnå konkrete målsetninger innen ulike områder i bedriften. Det benyttes mye i salg, hvor selgerne eller teamet premieres om de har nådd sine salgs- og kampanjemål. «Gulroten» er ofte en reiseopplevelse utenom det vanlige.

De beste «incentivereisene» bør være av en slik karakter at du under normale omstendigheter ikke ville hatt muligheter til å gjøre dette på egen hånd. Spektakulære og eksotiske opplevelser! Da er «selgeren» desto mer sulten på å nå sine salgsmål!

Vi kan bidra med skisser og ideer til kampanjen, underveis og i forkant av reisen. Vi bidrar med ideer og skisser til mulige reisemål og program tilpasset gitte budsjetter. Vi bidrar gjerne til selve kick-off av salgskampanjen. Det handler om den røde tråden fra start, underveis og tilslutt.

CIC event congress har organisert incentivereiser og arrangementer for norsk næringsliv siden 1995. Skreddersøm og unike opplevelser som setter spor. Til riktig pris. Det er vår signatur.

Fra rådgivning, konseptutvikling, rammer, riktig sted, omgivelser, bespisning, skreddersydd innhold, underholdning, kreative aktiviteter/teambuilding til gjennomføringen av hele turen. Ingenting overlates til tilfeldighetene. I forbindelse med de store incentive gruppene er CIC stab på plass i forkant og under arrangementet og sørger for at alt «går på skinner».

CIC partnere på 5 kontinenter – det er kvaliteten som gjelder
Vi investerer mye penger og tid på å være til enhver tid oppdatert på det som gjelder og «the latest» på våre reisemål i Europa, USA, Sør-Amerika, Afrika og Asia. I tillegg er vi stadig på leten etter spennende reisemål – noe nytt og eksotisk.

Våre internasjonale partnere er plukket med omhu, et samarbeid basert på de samme verdier som CIC har. Kvalitet i alle ledd, gjensidig tillit, forståelse og enighet om felles målsetninger. Sammen skal vi alltid levere utover forventningene!

IATA Byrå – totalløsninger verden over
For å sikre gode totalløsninger og kostnadsbesparelser for våre kunder, har CIC event congress siden oppstarten vært IATA sertifisert. Dette betyr at vi har tilgang til siste sete på flyene, og har kontroll på egne flybilletter med spesialavtaler for grupper fra 10 personer og oppover.

Dette i motsetning til mange av våre konkurrenter som må kjøpe flybilletter hos et reisebyrå, som følgelig blir et fordyrende mellomledd.

CIC event congress er IATA registrert og medlem av Reisegarantifondet.

Les mer om «Hvordan jobber vi» «Events» «Ansattesamlinger» «Kick-off» «Jubileum»«Julebord» «IATA-byrå» «Reisegarantifondet»

Hvorfor velge CIC event congress?

 • Event Management siden 1995 - profesjonelle løsninger er avhengig av godt håndverk
 • Et CIC-team med solid kompetanse fra alle deler av bransjen
 • Erfaring fra mange ulike, krevende produksjoner i inn –og utland
 • Kreative, med et øye for detaljer
 • Har fokus på det visuelle uttrykket i eventet – evnen til å se helheten
 • Er grundige og kostnadseffektive – konkurransedyktige priser
 • Er dyktig på logistikk, kjøreplaner og gjennomføringsevne
 • Har et bredt kontaktnett i Norge og internasjonalt – jobber kun med de beste
 • Sertifisert IATA-byrå – kontroll på egne flybilletter og egne spesialavtaler
 • Leverer profesjonalitet i alle ledd
 • Kan skilte med solide referanser med tilnærmelsesvis 100% gjenkjøp
 • Scorer på personlig service, er fleksible og tilstede i våre prosjekter

Vi vet at vi aldri er bedre enn vårt siste gjennomførte arrangement.  Derfor er vi både ydmyke og stolte når kundene kommer tilbake år etter år, eller gir oss tillitt  ved å inngå rammeavtaler på 3 og 3 år.

Ta kontakt, helt uforpliktende, ved planlegging av ditt neste arrangement!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.