22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no


Om CIC

CIC ble etablert 1. januar 1995 med det mål å være en total leverandør av tjenester innen eventer, konferanser, kongresser, PCO tjenester og firmaarrangementer i Norge og utlandet.

Jobben vår er å gjøre våre kunder gode uansett utfordring.

Som totalleverandør med eget IATA-byrå, har vi også gleden av å levere et enestående omfang av tjenester og reisemål for firmareiser og gruppereiser til utlandet – fra 10 personer og oppover.

Med fokus på mål og mening, uansett type arrangement, innhold og rammer, budsjetter og forventninger, har vi som event og kongressbyrå utført mange små, mellom store og større produksjoner med fantastiske tilbakemeldinger. Dette lever vi og ånder for!

Ingen oppdrag er like, hvert arrangement krever individuell tilpasninger.
For ytterligere informasjon om våre tjenester og våre oppdrag, se «prosjekter»og «events».

Internasjonal stab – språk løser kulturforskjeller
CIC har en kunnskapsrik, solid stab, lidenskapelig opptatt av å levere bare det beste til våre kunder.
I tillegg har vi et team med engelsk, spansk, italiensk og fransk som arbeidsspråk. Alle med lang arbeidserfaring fra blant annet USA, Spania, Italia og England.
I tillegg har vi et dyktige «freelance» team som kjenner vårt firma og hvordan vi jobber. Disse benyttes fra tid til annen i de ulike prosjekter som assistenter, vert og vertinner, som gjør at vi kan kjøre flere små og store eventer og konferanser parallelt.

CIC Samarbeidspartnere
I tillegg til å ha et nært samarbeid med både frittstående hoteller, de store kjedehotellene, IATA-tilknyttede flyselskap, og andre transportselskap, jobber CIC tett med noen av de dyktigste innen underholdning, nasjonale og internasjonale artister, kjente TV-fjes, standup komikere, skjult teater, musikk underholdning/DJ entertainment, produksjon AV-film, kommunikasjon/foredragsholdere, web-designere, tekstforfattere og andre kreative sjeler.

CIC partnere på 5 kontinenter
For oss er det kvalitet som teller.
Våre internasjonale partnere er plukket med omhu, et samarbeid basert på de samme verdier som vi har, gjensidig tillit, felles forståelse og enighet om felles målsetninger.
Sammen skal vi levere utover forventningene!

Vår internasjonale erfaring gjør at spennende, innholdsrike og uforglemmelige eventer, møter og firmareiser manøvreres med en sikker hånd.

Les om: Hvordan jobber vi

 

CIC er med på å skape våre kunders suksess

Telefon 22 59 19 80