22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Boots Treff – Gode Øyeblikk
CIC  hjelper deg å skape dynamiske og inspirerende møter

En av mange tilbakemeldinger fra Boots sine ansatte:
Fantastisk arrangement! Imponerende logistikk og underholdning.

Den syvende Boots-samlingen som CIC har vært ansvarlig for.

Velkommen til Boots Treff Gode Øyeblikk

Boots samler alle sine medarbeidere for kick-off og treff på Oslofjord Convention Center, en av Norges største venues for møter og konferanser, beliggende i hjertet av Vestfold. 950 ansatte fra hele landet deltok to dager til ende med faglige sesjoner, samt sosialt program.

Stor faglig utstilling på Oslofjord Convention Center

I tillegg til de 850 apotekmedarbeiderne ble det tilrettelagt for stor utstilling med totalt 48 leverandører og ytterligere 100 personer. CIC var også ansvarlig for all påmelding og koordinering av utstillere, stands, diverse utstyr med mer.

Tidenes beste treff!

«Boots Norge ønsker spesielt å takke CIC for en meget profesjonell gjennomføring og for et godt samarbeid gjennom mange år i forbindelse med totalt seks Alliance-treff og ett Boots-treff.

Logistikkutfordringene rundt årets event var meget krevende. Til tross for dette går Boots-treffet Gode Øyeblikk inn i historiebøkene som tidenes beste treff, og dette kan vi i stor grad takke CIC for.»

Elisabeth Hunter – Adm. dir.
Boots Apotekene

Vibeke Hoff Nordbye – Kommunikasjonssjef
Boots Apotekene

Boots-treff – Gode Øyeblikk

Under treffet ble det lagt stor vekt på hyggelig sosiale samlinger og utnytting av de flotte uteområdene og stranden på Oslofjord.

Boots treff – Gode Øyeblikk

Innkvarteringensmulighetene på stedet bidro også til et tett sosialt samvær. Hyggelige hytter og leiligheter, moderne og lyse, og fullt innredet med stue, soverom, kjøkken og bad. Her delte kollegaer hytter som varierte i størrelse fra 35 til 60 kvm.

Boots treff – Gode Øyeblikk

Underholdningen på kvelden ble allsidig, både internt bidrag fra Boots ansatte og høy kjendis-faktor på underholdning og live-band. Kristine Koht holdt i trådene sammen med Beat for beat-generalen, Ivar Dyrhaug.

 

Boots treff – når det hele henger sammen

Profil på eventet fra A til Å – ned til hver minste lille blomsterdekorasjon.

 

Personer

Dager

Års planlegging

Tidenes beste treff!

CIC er med på å skape våre kunders suksess

Telefon 22 59 19 80