22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Firmareiser

Firmareiser som setter spor siden 1995.

Firmareiser som setter spor siden 1995

CIC event congress har organisert firmareiser med «mål & mening» for norsk næringsliv siden 1995. Skreddersøm og unike firmaarrangementer som setter spor. Til riktig pris. Det er vår signatur.

Fra rådgivning, konseptutvikling, rammer, riktig sted/arena, omgivelser, bespisning, skreddersydd innhold, underholdning, kreative aktiviteter/teambuilding til selve gjennomføringen av firmareisen. Ingenting overlates til tilfeldighetene. I forbindelse med de store gruppene er CIC stab på plass i forkant og under arrangementet og sørger for at alt «går på skinner».

Før vi starter med tanker rundt en destinasjon eller å gi tilbud på alternative reisemål, er vi mest opptatt av hva som er hensikten med turen og hvilke av elementene i turen har hvilken prioritet. Dette avgjør hvor og hvordan vi disponerer budsjettet til oppdragsgiver på en riktig måte.

Enten firmareisen er en ren sosial samling, en avdelingstur, bli bedre kjent tur, bygge kultur eller et skikkelig kick-off for alle ansatte, en konferanser eller sammen feire et firma jubileum, handler det alltid om å trekke inn profesjonelle på et tidlig tidspunkt. Dette er en tid og ressurskrevende jobb og ikke noe som anbefales å gjøre ved siden av de daglige arbeidsoppgaver.

CIC har lang, solid erfaring og ikke minst kompetanse på å produsere krevende firmareiser med store forventninger, høy kvalitet i alle ledd, krevende logistikk, og ikke minst krav til nytekning og kreativitet. Uten kunnskap i bunn og et profesjonelt, internasjonalt nettverk av leverandører, kan dette ta svært mange timer av arbeidsdagen og fritiden. Tid er penger. I tillegg må sluttresultatet være 100%.

CIC partnere på 5 kontinenter – det er kvaliteten som gjelder
Vi investerer mye penger og tid på å være til enhver tid oppdatert på det som gjelder og «the latest» på våre reisemål i Europa, USA, Sør-Amerika, Afrika og Asia. I tillegg er vi stadig på leten etter spennende reisemål – noe nytt og eksotisk.

Våre internasjonale partnere er plukket med omhu, et samarbeid basert på de samme verdier som CIC har. Kvalitet i alle ledd, gjensidig tillit, forståelse og enighet om felles målsetninger. Sammen skal vi alltid levere utover forventningene!

IATA Byrå – totalløsninger verden over
For å sikre gode totalløsninger og kostnadsbesparelser for våre kunder, har CIC event congress siden oppstarten vært IATA sertifisert. Dette betyr at vi har tilgang til siste sete på flyene, og har kontroll på egne flybilletter med spesialavtaler for grupper fra 10 personer og oppover.

Dette i motsetning til mange av våre konkurrenter som må kjøpe flybilletter hos et reisebyrå, som følgelig blir et fordyrende mellomledd.

CIC event congress er IATA registrert og medlem av Reisegarantifondet.

Les mer om «Hvordan jobber vi» «Events» «Ansattesamlinger» «Kick-off» «Jubileum»«Julebord» «IATA-byrå» «Reisegarantifondet»

Referanser og referansebrev oversendes ved forespørsel.

Hvorfor velge CIC event congress?

 • Event Management siden 1995 - profesjonelle løsninger er avhengig av godt håndverk
 • Et CIC-team med solid kompetanse fra alle deler av bransjen
 • Erfaring fra mange ulike, krevende produksjoner i inn –og utland
 • Kreative, med et øye for detaljer
 • Har fokus på det visuelle uttrykket i eventet – evnen til å se helheten
 • Er grundige og kostnadseffektive – konkurransedyktige priser
 • Er dyktig på logistikk, kjøreplaner og gjennomføringsevne
 • Har et bredt kontaktnett i Norge og internasjonalt – jobber kun med de beste
 • Sertifisert IATA-byrå – kontroll på egne flybilletter og egne spesialavtaler
 • Leverer profesjonalitet i alle ledd
 • Kan skilte med solide referanser med tilnærmelsesvis 100% gjenkjøp
 • Scorer på personlig service, er fleksible og tilstede i våre prosjekter

Vi vet at vi aldri er bedre enn vårt siste gjennomførte arrangement.  Derfor er vi både ydmyke og stolte når kundene kommer tilbake år etter år, eller gir oss tillitt  ved å inngå rammeavtaler på 3 og 3 år.

Ta kontakt, helt uforpliktende, ved planlegging av ditt neste arrangement!

10 + 13 =