22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Inderen Nirmal K Sethias valgte dette ikonet av et hus til minne om sin avdøde kone og store kjærlighet, Chitra. Han startet allerede i 2011 med å bygge opp Chitra Collection rundt om i verden, hvor alle eiendommene er håndplukket med omhu av eieren selv. Hvert sted skal være en unik møteplass for corporate og private eventer. I Norge falt valget på dette vakre huset på Snarøya.

Stedet er en perle, enten det er til vennesammenkomster, bursdagsfeiringer, julebord, sommerfest, mingling/nettworking, corporate launches, frokostmøter, moteshow, stilige middager eller mini-konserter. Vi kan leie hele huset for møter, styremøter, små og store samlinger og i sommer månedene setter vi opp telt i hagen med flott utsikt mot Oslofjorden. I det hele tatt er det mange muligheter.

Huset går over 2 etasjer og kan leies helt eksklusivt. Kapasiteten er fra 2 til 600 personer.

Å komme til Chitra House er som å tre inn i en annen verden. Huset er innredet er alle kunstens regler, inspirert av India selvsagt.  Alt henger sammen ned til hver minste lille detaljer i alle rom, alt i Chitras ånd. Nydelige stoffer, gardiner, møbler, puter, pyntegjenstander & serviset overgår det meste.  Samtidig er det lunt og hyggelig innredet. Alt i blomster er selvsagt skreddersydd til huset.

Servicen er 5 stjerners med det vi kaller «relaxed luxury». Behagelig, diskre, hyggelig og meget personlig service.

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å skape en unik «happening»på Chitra House.

CIC-Chitra-House-stemning2