22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Kun 1,5 time med bil fra Oslo, dypt inne i skogen mot svenskegrensen ved den idylliske innsjøen Vortungen, finner du denne skjulte perlen.

 

 

Hele CIC-gjengen tok turen for et lite avbrekk i en ellers travel hverdag, for å pleie teamfølelsen, kropp og sjel. Samtidig fikk vi godt faglig påfyll takket være fantastisk vertskap på Rømskog med mye nyttig informasjon om hotellet, aktivitetstilbud og konferanse- og eventmuligheter. Og ikke minst fikk vi oppleve den fantastiske maten og servicen.

Rømskog Spa & Resort er perfekt for en liten kick-off eller samling der man kan kombinere faglig program med aktiviteter som hinderløype, turløyper og kanopadling. Vår spreke svenske tok derfor på seg oppgaven med å teste en av de oppmerkede rutene og la ut på løpetur, mens «sjefen sjøl» testet treningsfasilitetene innendørs. Treningsrommet er velutstyrt og har en fantastisk, og kanskje også motiverende, utsikt over innsjøen.

 

 

For de som følte litt mer på skogens ro fristet det med litt avkobling i SPA avdelingen. Alle fasiliteter, både utendørs og innendørs, ble testet. Dog viktig å få med – flere av oss var ute i det iskalde vannet! Godt var det da å ha muligheten til å få igjen varmen i to forskjellige badstuer rett i vannkanten.

Etter noen timer i det fuktige element ble vi skjemt bort med en fantastisk middag. 4 deilige retter med tilpasset vinmeny.

Utsovet og opplagte startet vi neste dag med en god frokost og omvisning av konferansefasilitetene, for deretter å begi oss på hjemveien.

På Rømskog Spa & Resort kan man ha møter og arrangementer utover det vanlige. Hotellet er designet i lune og varme farger med mange vakre detaljer. De har personlig service, med ‘attention to detail’ og stor fleksibilitet. Ved å kombinere det faglige med fantastisk god mat og avslapping, i behagelige omgivelser, gir garantert en opplevelse man kan leve lenge på.

Dette stedet kan vi varmt anbefale!

Ønsker du en opplevelse utover det vanlige, kun en kort kjøretur fra hovedstaden?

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr deres bedriftssamling på flotte Rømskog Spa & Resort!

Faktaboks Rømskog Spa & Resort 

 • Rømskog var tidligere en kommune som i januar 2020 ble innlemmet i Aurskog-Høland kommune. Kommunen grenser til Sverige i øst.
 • 700 personer bor i Rømskog, og her har det bodd mennesker helt siden steinalderen.
 • 1 time 30 min kjøring fra sentrale Oslo.
 • Hotellet åpnet i 2008 som et rent yoga- og spahotell. I 2019 tok eierne over driften
  og hotellet gjennomgikk en total renovering, med nyåpning i januar 2020 som et konferanse- og spahotell.
 • 44 rom i flere kategorier – suiter, superiorrom og standardrom. De fleste rommene har flott utsikt mot innsjøen.
 • 5 konferanserom i forskjellige størrelser. 100 personer i den største salen «Sagbruket» som ligger i en separat bygning. Største sal i hovedbygningen kan ta opptil 60 personer.
 • Fullt utstyrt treningsrom.
 • Stort spa med innendørs basseng og badstue i tillegg til utendørs Jacuzzi og badstuer
  ved innsjøen. Mulighet for forskjellige spa-behandlinger.
 • Flott beliggenhet med turmuligheter og aktiviteter i skog og på innsjøen.