22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no
Leie av privat hus og villaer i Europa, kanskje spesielt i Spania, Italia, Frankrike og Hellas er en raskt voksende trend blant norske bedrifter. I stedet for å ta inn på hotell og legge sine møter og samlinger til hotellets konferanseavdeling, ser man nytten av å være tettere «på» i mer private omgivelser.

Her har vi et deilig hus i Marbella området som kan benyttes.

Leie av hus gir også bedriften en helt annen fleksibilitet mht planlegging og avvikling av måltider, og ikke minst tilbyr mer intime, uformelle omgivelser for møter og gode samtaler.
Vi har også et spennende hus i Catalonia, nærmere bestemt i Sitges som kan ta i overkant av 40 personer. Huset ligger ikke langt fra stranden i Sitges, og ca. 30 min. kjøring inn til Barcelona.
CIC tilbyr disse produkter og andre gode løsninger til mindre og mellom store grupper, enten det er avdelingen som trenger å samles på en annen arena, et opplegg for en belønningstur for de ansatte, et privat jubileum eller feiring av et bryllup. Kjøkken personalet er enten en del av pakken eller dette leies inn spesielt.

I samarbeid med våre kontorer i både Spania, Italia, Frankrike og Hellas tilrettelegger og skreddersyr vi programmet helt i tråd med de tanker bedriften har rundt oppholdet. Alt fra å finne de hyggelige eksterne lunsj stedene, enten vi tenker lokale restauranter, lunsj på vingårder eller ved stranden, middager, utflukter, organisere teambuilding aktiviteter med mer. Alt tar tid og det krever gode lokal kunnskaper.

Ta kontakt med vårt dyktige team for en uforpliktende prat eller tilbud.
Telefon 22 59 19 80
E-post: cic@cic.no