22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Legg neste firma arrangement til de glade byene i sør. Denne «Smaragdøya» har en hel rekke andre spektakulære steder du burde se og oppleve.

Du kan se keltiske byggverk som er eldre enn pyramidene og naturopplevelser du sjeldent har sett maken til – innimellom jobb og møter.

County Waterford – County Cork

Du må utenfor Dublin for å oppleve den irske sjelen, atmosfæren, sjarmen, kulturen og den irske gjestfriheten.

Hvorfor ikke legge din neste konferanse eller firmatur til Irland, men denne gangen sette nesen mot Cork eller Waterford.
Waterford, ofte kalt »The Crystal County» beliggende sørøst i landet, er et område kjent for alle sine slott og slottshoteller, populært sted for små og større konferanser, kjent for alle sine festivaler året rundt og er Irlands eldste by. Waterford var til og med grunnlagt av Vikingene i 914 og har mye interessant historie spesielt for oss nordmenn.

Cork

County Waterford har en nydelig kystlinje på rundt 147 km, med 49 flotte strender, spektakulær natur i kombinasjon med vakre innsjøer, elver og dalsider.

I stedet for å bo på et av de mange herskapshotellene i dette området, kan vi også foreslå moderne, trendy hoteller, som for eksempel The Cliff House Hotel. Hotellet ligger på en klippe rett ute i havgapet. Flott setting.

The Cliff House Hotel

Ett av «must» stedene er selvsagt å besøke Kinsale, ca. 25 km fra Cork, og kjent for sitt flotte havneområde. En pitoresk fiskerlandsby med fasjonable hoteller, spise lunsj på et av stedets anerkjente fiske & skalldyrrestauranter, kjenne havbrisen og spasere i de koselige gågatene langs havnen. Her finner du en masse små butikker, kafeer, gallerier – i det hele tatt et myldrende liv fra april til medio oktober.
På grunn av det milde klimaet i dette området er det populært å organisere aktiviteter som delfin- og hvalsafari eller kanskje du heller har lyst til å prøve «fiskelykken»?

Kinsale and Cobh

Eller du kan fly til Shannon og opplev Limerick, byen som ble grunnlagt med Vikingenes ankomst i 812.
Få med deg bl.a. fantastiske Cliff of Moher i County Clare. Mektig og en av Irlands virkelige attraksjoner.
Innkvartering i små sjarmerende landsbyer med irsk musikk, dans og unik atmosfære.

Ta kontakt med oss for neste firmatur. Det lønner seg å være tidlig ute.

Murphys