22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Med Split eller Trogir som utgangspunkt, skreddersyr CIC rute & opplegg for ditt firma.

Sjarmerende Trogir bare 10 min. kjøring fra Split flyplass er et meget bra utgangspunkt for en annerledes samling. Vi bor og lever om bord på en av de sjarmerende seilskutene (Gulets) med fullt mannskap om bord, fra 10-20 lugarer alt ettersom størrelsen på gruppen, muligheter for møter/samlinger enten inne el. ute på deck.

cic-news-croatia3

Kroatia har en vakker kyst med mange tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Det er heller ikke mange timer mellom hver øy. Øya Brac og Bol heter landsbyen hvor du finner kanskje Kroatias mest kjente og vakreste strand, Zlatni Rat, en strandtunge som strekker seg ut i havet.

Øya Hvar er en naturperle og ble kåret til en av verdens vakreste øyer. Hvar blir ofte omtalt som Kroatias svar på St. Tropez.

Øya Vis, en annen sjarmerende perle og er gruppen åpen for litt fysisk aktivitet, organiserer vi fjellklatring, paragliding el. sykkeltur fra den ene siden av øya til den andre. Turen avsluttes med god lunsj enten på en av de hyggelige restaurantene langs stranden el. om bord i båten.

Av andre populære øyer kan vi foreslå Solta, Brac, Korcula, Mljet og ende opp i vakre Dubrovnik, litt avhengig av hvor mange dager vi har til rådighet.

Øyene og ruten tilpasses etter gruppens ønsker og behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat.