22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Et ultra moderne og «up-to-date» messesenter og trendy boutique hotell, innovativt i formen med et kreativt team som skal tenke nytt og utfordre, kan kort oppsummere Oslo`s ferskeste hotell og messesenter som åpnet 7. august.

Mariott kjeden sitt første hotell i Norge skal utfordre de ordinære forretningskonseptene og være noe helt unikt i norsk sammenheng. Og selveste x-sjefsredaktør i Se og Hør, Ellen Arnstad, er ansatt som adm. direktør for det hele. Og hvorfor Arnstad? Ikke tilfeldig. Med bakgrunn i media verdenen og med et enormt kontaktnett blant Norges kjendiser, skal dette bidra til å ytterligere «kule opp» hotellet med litt hverdags glam.

Dette blir X-faktor med «Miss-X»!!

Alle 276 rom har støyreduserende vegger og du finner selvsagt 48-tommers flatskjerm-TV på alle rom med innebygd USB og gratis Wi-Fi som selvsagt gir lynrask respons.

Som fan av Mariott kjeden og alle dens ulike «brands», har vi ventet lenge på Moxy til Norge.

CIC event congress har selvsagt tatt runden på Moxy, beliggende i landlige omgivelser på Hellerudsletta, godt plassert mellom Oslo og Gardermoen.

Moxy hotellene kan minne deg umiddelbart om W hotellene, også tilknyttet Starwood hvor du kan samle poeng, men W ligger prismessig i luksus segmentet.

Det unike med Moxy hotellene er at de tilbyr trendy «relaxed» luksus til «midt-på-treet» priser. M.a.o. dette har du råd til og nettopp dette er deres varemerket!

Hele 35 møterom i ulike størrelser og fasonger, det største møterommet med en kapasitet på opptil 180 personer, er hotellet et spennende alternativ for deg som ønsker å samle de ansatte på ett sted uten for mange fristelser utenfor hotell døren. Samtidig bo i et spennende, moderne og internasjonalt miljø hvor du med dine ansatte og kollegaer kan skape deres eget univers.

Moxy skal ligge langt fremme på den digitale fronten og skape livearenaer på huset på en spennende måte.

Moxy elsker selvfølgelig sosiale media og legger opp til kulisser og interiør som inviterer til daglige selfies og posting på Instagram og Facebook. Fra bildene skal du aldri være i tvil om at du befinner deg på et Moxy hotell et eller annet sted rundt om i verden.

Mariott har allerede Moxy hoteller i mange Europeiske og amerikanske byer, og et i både Tokyo og Osaka. Bare i 2018 regner de med å åpne ytterligere rundt 28 nye hoteller rundt om i verden, og enda flere er planlagt for 2019.

CIC event congress er en totalleverandør av event og møte tjenester. Med mer enn 22 års erfaring dekker vi hele Norge og de 5 kontinenter, og har i årenes løp gjennomført flerfoldige små, mellomstore og store produksjoner med terningkast 6.

Fra konsept, innhold og gjennomføring – her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ta gjerne en uforpliktende prat med oss i forbindelse med ditt neste event, ansattesamling, kick-off eller konferanse.

cic@cic.no eller kontakt daglig leder direkte på lorraine.dorum@cic.no  – mobil 960 21 311