22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Vi kunne avslutte et travelt 1. halvår 2017 med gledelige nyheter. Norsk Radiologi Forening valgte CIC event congress som samarbeidspartner for Radiologisk Høstmøte for 2018, i konkurranse med flere andre aktører. Vi gleder oss til å sette i gang med prosjektet.

CIC event congress har levert totalløsninger innen møter, konferanser og kongress/PCO tjenester siden 1995. Våre oppdragsgivere kan alltid være trygge på at det er kontroll i alle ledd, og at vi alltid leverer i henhold til oppdragsbeskrivelse. Dette kan våre solide referanser bekrefte.

Profesjonelle løsninger er først og fremst avhengig av godt håndverk

Med et stjernelag av kompetente, erfarne og engasjerte prosjektledere skal vi fortsette med å levere kunnskap og upåklagelig service, og bidra til at de verdifulle møtene blir en suksess for oppdragsgiver og deltagere. Enten du planlegger en konferanser eller et årsmøte i forening sammenheng, eller du ønsker profesjonell hjelp med å organisere kurs og fagmøter, ansatte samlinger, konsern/ledermøter, landsmøter eller nasjonale og internasjonale kongresser, vil vi hjelper deg i mål på en effektiv og god måte.

Vi dekker alle de tjenester som forventes av et profesjonelt kongressbyrå. Vi er også fleksibel i forhold til hvilke og hvor mange tjenester du ønsker å benytte deg av.

Prosjektledelse, en vellykket konferanse handler om god planlegging, klar ansvarsfordeling, struktur og gjennomføringsevne. CIC følger prosjektet fra A-Å.

Nettsider og sosiale media, vi produserer skreddersydde nettsider tilpasset konferansens design og uttrykk. Sosiale media tilpasses i forhold til dette.

App, ved å produsere en app vil deltagerne på en effektiv måte kunne finne all relevant informasjon om konferansen, og alle behov i forhold til registrering, deltagelse på ulike møter, sosialt program med mer.

Deltagerservice, profesjonell tilrettelegging og oppfølging av alle deltagere danner et godt utgangspunkt for suksess.

Hotellbooking, vi koordinerer gjerne denne delen vis a vis den enkelte deltager, utstiller, speaker og arrangementskomite. Dette omhandler bl.a. bekreftelser, oppfølging og betaling.

Arena, vi gjør grundig research i forhold til riktig arena for din konferanse. Vi vurderer behov, krav tilpasset avviklingen av konferansen og logistikken i forhold til alle deltagerne.

Transport, som et sertifisert IATA-byrå har vi muligheter til å inngå spesialavtaler og utstede egne flybilletter for alle tilreisende til konferansen. Lokale transporter og VIP transport ivaretas til de ulike tilstelninger i regi av konferansen.

Sosialt program, den sosiale delen av konferansen er vel så viktig som den faglige delen. Det er her kunnskap, erfaring og de gode samtalene utveksles. Da er det viktig at de sosiale rammene er godt gjennomtenkt med en fin balanse.

Møteteknikk, god planlegging av den møtetekniske delen med riktig oppsett, nødvendige tekniske hjelpemidler må være godt gjennomtenkt i forhold til de enkelte innslag. Dette er grunnleggende for en smertefri avvikling.

Tolketjenester, vi skaffer nødvendig utstyr og profesjonelle simultantolker innen alle språk.

Utstilling, er bærebjelken i svært mange konferanser. Profesjonell utstillerhåndtering er derfor svært viktig og tidkrevende. Vi bidrar med god informasjon og tilrettelagte rammer for utstillerne

Abstract håndtering, og poster utstilling til vitenskapelige konferanser og kongresser kan administreres igjennom vårt kongressprogram med skreddersydd modul for abstract håndtering.

Trykksaker, igjennom vårt nettverk av dyktige partnere kan vi bidra med design og trykketjenester av diverse trykksaker til konferansen, markedsføringsmateriell, og andre effekter. Vi bistår også utstillerne med produksjon av ulike effekter.

Pre –og postturer, som eventbyrå for norsk næringsliv har vi et solid nettverk i Norge, og erfaring med å tilrettelegge for og gjennomføre turer til populære reisemål som Lofoten, Nord-Kapp, Hurtigruten, Vestlandsfjordene, Flåmsbanen og Bergen.

Økonomi, vi har lang erfaring med budsjetter og kostnadskontroll av større eventer, konferanser og kongresser. Dette manøvreres med en sikker hånd.

Sekretariat tjenester, CIC event congress vil være på plass med et «kongress sekretariat» under avviklingen av konferansen. Teamet vil bestå av prosjektleder med assistenter fra oss, som vil ta ansvar for planlegging og registrering av alle delegater, samt være tilstede under hele konferansen og kvalitetssikre alle elementer.

CIC event congress er også en av www.visitoslo.no sine prefererte kongress og eventbyråer.

Hvorfor velge CIC event congress?

 • Profesjonelt kongress byrå siden januar 1995
 • Et CIC-team med solid kompetanse fra alle deler av bransjen
 • Erfaring fra mange ulike, krevende produksjoner i inn –og utland
 • Kreative, med et øye for detaljer
 • Har fokus på det visuelle uttrykket – evnen til å se helheten
 • Er grundige og kostnadseffektive – konkurransedyktige priser
 • Er dyktig på logistikk, kjøreplaner og gjennomføringsevne
 • Har et bredt kontaktnett i Norge og internasjonalt – jobber kun med de beste
 • Sertifisert IATA-byrå – kontroll på egne flybilletter og egne spesialavtaler
 • Leverer profesjonalitet i alle ledd
 • Kan skilte med solide referanser med tilnærmelsesvis 100% gjenkjøp
 • Scorer på personlig service, er fleksible og tilstede i våre prosjekter

 

Ta kontakt, helt uforpliktende, ved planleggingen av ditt neste arrangement.