22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Oslos nye boutique hotell – Camillas Hus
Stille omgivelser, rålekker innredning – en unik perle på Oslos beste vestkant.

Camillas Hus består av 7 helt unike individuelle rom. Her kan du velge mellom suiter, deluxe doble rom eller enkle rom. Alle stilig innredet med store, behagelige senger, eksklusive møbler og stoffer. Selv gardin stengene er fløyet rett inn fra Paris. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

På alle rom vil du alltid finne friske blomster i nydelige farger som skreddersydd til innredningen. Kaffe, temaskin, safe og minibar. Du vil til og med finne et nettbrett på alle rom for personlig bruk.

Lukseriøse bad i alle farger og varianter – skreddersydd til hvert enkelt rom

Camillas Hus ble bygget som privatbolig i 1845, og var en del av slottsarkitekt Linstows plan for de omkringliggende områdene da han tegnet Det Kongelige Slott. Husets eier den gangen var byråsjef Brynje. En av hans første leietakere var forfatter Camilla Collet. Camilla Collet var på 1800-tallet en av Norges mest betydningsfulle forfattere og ikke minst kvinnesaksforkjempere.

Huset, nå hotellet, er et av Oslo eldste trehus i sveitserstil, og har vært brukt som privatbolig helt frem til det ble ombygd til hotell.

Mario Rego, stolt hotellvert på byens nye boutique-hotell. Etter 12 år som hotellvert i Sør-Frankrike, gleder Rego seg hver dag til å kunne ønske sine gjester velkommen til et total renovert og nytt hotell i et av byens mest historiske trehus.

«Jeg er veldig stolt av jobben som er gjort med oppussingen og interiøret her. Det føles godt å kunne ta vare på Oslos kulturarv på denne måten, i huset Camilla Collett en gang bodde i».

Mario mener Camillas Hus skiller seg ut fra både kjedehotellene og de mer typiske eksklusive hoteller ved at det fungerer mer som et hjem enn et hotell i vanlig forstand. Alle rommene har fått et personlig uttrykk, og som hotelldirektør ønsker han først og fremst å yte personlig service, og være en god husvert: «Min filosofi er å vite hva gjestene trenger før de selv vet det. Være disponibel og tilgjengelig, gjerne dele husets historier over en kaffe. Det kan være noe så enkelt som å hilse gjestene velkommen ved navn når de kommer, eller å tilby en paraply hvis du vet at det skal begynne å regne i løpet av dagen. Jeg vil at gjestene våre skal føle seg som viktige personer, ikke bare anonyme hotellgjester.»

Det er også mulig å leie hele hotellet slik at du kan avholde møter, forhandlinger diskret og avskjermet fra omverdenen. Til og med parkeringsplassen utenfor hotellet er godt avskjermet fra offentligheten. Eget eksklusivt møterom.

Velkommen til Camillas Hus!