22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

The Flying Culinary Circus, godt gjemt i buskene i Prinsessealleen nede på Skøyen, byr på gourmet og litt «sirkus» .Stedet passer ypperlig til både sommerfester, julebord og feiringer enten privat eller i firma sammenheng. Men stedet er mye mer enn et selskapslokalet!

Vi må helt tilbake til året 2005, hvor fire talentfulle kokker fra Norge satte nesen mot New York. Målet var bare å kokkelere på et event i Central Park. Gutta hadde det veldig gøy, jobbet godt i lag og gjestene var over seg av begeistring. I løpet av kvelden rant bestillingene inn bl.a. ble de booket til et arrangement på vestkysten, nærmere bestemt Los Angeles. «The Flying Culinary Circus» ble dermed et begrep.

CIC event congress har nylig hatt 2 helt forskjellige arrangementer hos kokkene, et privat event med stor bursdag feiring med rundt 80-90 gjester, og en sommerfest for en av våre IT-kunder.  Med sesongs pynt & dekor, sørger CIC event congress for magisk stemning!

02-CIC-Borgo San Felice Relais & Chateaux Toscana Chianti
02-CIC-Borgo San Felice Relais & Chateaux Toscana Chianti

Kokkenen har siden reist rundt omkring i verden og laget «sirkus», 52 land er vi nå oppe i. De har kokkelert fra Cape Town i sør, vestover nevner vi bl.a. eksklusive St Barths, Karibien, Miami, øst-over til Asia og Singapore. I Europa har de vært innom de fleste «jet-set» stedene med gjester som Shakira, Eva Longoria med et par kongelige inn i mellom.

Men disse unge kokkene har beina godt plantet på jorden, og sier selv at her handler det ikke om kjendiser men å dele gleden med å lage god mat.

 

The Flying Culinary Circus sitt kjøkken er inspirert av norsk mat i kombinasjon med alle sine reiser rundt omkring i verden. Rettene blir presentert på en spennende måte, mat lages med nye teknikker og gutta liker å tenke å seg selv som innovative på matfronten. Det tror vi nok garantert at vi kan bekrefte. I tillegg opplever gjestene at kokkene underholder og inspirerer med interaksjon og spennende, morsomme historier underveis.

Vi kan enten tilrettelegge for fest i FCC sine lokaler i Prinsessealleen som her.

Eller vi kan kjøre sommerfesten ute på den hyggelige gårdsplassen, helt skjermet og privat.

Eller vi velger andre lokasjoner, gjerne i hagen din, i dine firma lokaler eller ut i det fri – mulighetene er mange.

Her kan vi tilrettelegge for kreative «stunts»:

  • Kokkene kommer dalende ned i «fallskjerm» og overrasker gjestene med noe godt til champagnen
  • Eller vi kommer sjøveien i våtdrakter og serverer ferske østers
  • Eller «barbeque» ute, bål, DJ, underholdning, mingling, telt løsninger
  • Eller flambering av mat med gigantisk fakkel
  • Kokkene underholder med mat og historier

Ta kontakt for en uforpliktende prat i forbindelse med enten din neste firmafest eller private fest.