22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Hvorfor ikke legge din neste samling, avdelingstur eller jubileum til vakre Toscana? Her finner du mange flotte steder, men noen skiller seg ut mer enn andre. Vi har vært på reise og her presenterer vi noen av våre favoritter.

I områdene rundt hotellene finnes det mange muligheter for utflukter og hyggelige aktiviteter.

CASTEL MONASTERO

Med sine 74 rom inkludert sine villa, kan hotellet skilte med klasse, fantastiske omgivelser i de vakreste områder av Toscana med Chianta vinranker og oliventrær så langt øye kan se. Castel Monastero er et nydelig «country house resort» beliggende bare 23 km fra Siena. Opprinnelig en bitte liten middelalderby fra det 11. århundre, Monastero dell Òmbrone,  dag fremstår fasaden som fra den gangen men bygningene er totalt renovert til et 5 stjerners «castel».

Stedet kan skilte med nydelig SPA, gourmet restaurant og en drøm av en vinkjeller. Nærmeste flyplass er Firenze evt. Pisa.

CIC-Chitra-House-stemning2

HOTEL LE FONTANELLE

En av våre absolutte favoritter i Pianella, beliggende på høydene ved Chianti, ca. 20 min. kjøring fra Siena. Hotel Le Fontanelles vakre hovedbygning stammer fra 1200-tallet, og er en del av en gammel herregård. Her kan du slappe av i fredelige, vakre omgivelser, ha mindre eksklusive møter eller feire et mindre bryllup eller rund dag med familie og venner. Stedet har kun 34 gjesterom og tilsvarende møterom, som gjør det mulig å okkupere hele stedet eksklusivt.

 

Av fasiliteter kan hotellet skilte med både stort svømmebasseng inne og ute, eget treningsstudio og egen SPA avdeling. Beliggenheten til Le Fontanelle er det stedet som scorer høyest på ranking av alle andre steder i området Pianella, og våre organiserte sykkeltur utflukter har helt klart vært en vinner!

Ta kontakt med oss på telefon 22 59 19 80 og vi hjelpe deg å tilrettelegge for unike dager i Toscana.
I neste aktuelt sak presenterer vi ytterligere 2 av våre favoritter. Følg med!