22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Imponerende og innovative Elbefilharmonien, Hamburgs nye konserthall og forretningsbygg beliggende ved elva Elben. Bygget har vært under oppføring siden april 2007, skulle ha vært ferdigstilt i 2010, men åpningen er nå planlagt til nyåret 2017. Glasstrukturen av bygget vil rage 110 meter over de første 7 etasjene, som er opprinnelig et gammelt pakkhus for kakao, te, tobakk og danner deler av Speicherstadt, midt i Hamburg havn.

Quaui

En fantastisk «vekkelse» av Hamburg’s gamle havneområde opprinnelig fra 1189
388 dekar havneområde utgjør nå HafenCity, et levende urbant område som består av moderne bolig prosjekter, trendy butikker, restauranter og nattklubber som ligger helt nede ved vannkanten.

Slik området fremstår i dag er det vanskelig å forestille seg hvordan det så ut for bare noen år siden med skipsverft og lagerbygninger på rekke og rad.
Stedet er et eldorado for arkitekter og andre som er ute etter «inspirasjon» til sine urbane prosjekter på hjemmebane.

Interior

Gå ikke glipp av Au Quai Restaurant – direkte på Elbe – med utsikt over hele havneområdet.
Stedet består av mange ulike lokaler og passer til både mindre og større grupper som ønsker å leie moderne, kule lokaler til et kvelds event.

Teknisk fullt utstyrt arena på blant annet Le Club, hvor vi kan tilrettelegge for mingling, show & underholdning med etterfølgende party.

Hamburg broer

Hamburg – Nordens Venezia
Hamburg er også Tysklands nest største metropol og den syvende største byen i EU. Byen har den nest største havnen i hele Europa, og kan flagge med alle sine kanaler og 2500 broer som binder byen sammen – gammelt og nytt – i vakker harmoni.

Aufnahme an der Binnenalster in Hamburg

Hyppige flyavganger tur/retur Oslo, knappe 1,5 times flytur – med andre ord maksimalt utbytte av en weekend har gjort Hamburg til et yndet sted for mange firmaturer og konferanser.

Gamle penger og handelsdynastier preger Hamburg og har gjort byen til den mest velstående av de tyske byene.

Interior III

Nye, hippe designer hoteller popper opp som paddehatter parallelt med det aller siste innenfor kulinariske opplevelser. Lengter du tilbake til det gamle, tradisjonelle tyske Bierstube konseptet, er det også her nok å velge mellom.

Restaurant

Teambuilding og hyggelige opplevelser med kollegaer
Hva med regatta på elva Elbe og avslutte på en av de mange restaurantene som ligger langs elvebredden.
Eller benytte kanoer med padlekonkurranse eller lagkonkurranse med dragebåter.

Teambuilding Hamburg

Sightseeing med sykler i smågrupper og egen turguide eller hvorfor ikke benytte segways.

Privat lunsjcruise med sightseeing på Elbe eller et besøk på det populære fiskemarkedet, vel og merke kun for «early birds». Åpent på søndager mellom 0500-0930. Markedet har eksistert siden 1703 og kan karakteriseres som et godt gammelt loppemarkedet. Artig å få med seg her i Hamburg.

Er du glad i kunst må du ikke gå glipp av Kunsthalle, et av Tysklands flotteste museer.

Julemarkedet i Hamburg
Arrangeres hvert år fra medio november frem til lille julaften. Det perfekte reisemålet for kanskje årets julebord?

Julemarked