22 59 19 80 / 950 21 311 cic@cic.no

Med storslått natur, mektige fjell og daler, vakre Boka Bay, sjarmerende Perast & Kotor – for ikke å glemme Aman Resort Montenegro, «indrefilet» utenfor Budva.
Kanskje det mest spesielle hotellet i hele Montenegro, totalrenovert for flerfoldige millioner dollar og fremstår i dag som et helt unikt AMAN resort.

Aman resort Montenegro

Stedet åpnet sine dører 1. mai 2014. Aman Sveti Stefan Island, selve øya er opprinnelig en gammel fiskerlandsby helt tilbake til det 15. århundre.
13. juli 1960 ble øya gjort om til et eksklusivt hotell for de rike og berømte, fra filmstjerner fra Hollywood til suksessrike forretningsfolk og aristokrater i Europa. I dag – etter en formidabel oppussing – er Sveti Stephan Island – tilbake som et 5 stjerners produkt hva gjelder omgivelser, mat & drikke.

Aman resort bad

Øya består av rundt 50 luksuriøse suiter, leiligheter og bungalows –
lekkert innredet og gjennomført fra A-Å. Øya er røff, bygningene er tøffe og innredningen i de ulike boenhetene plukker opp det «rustikke» på en elegant måte.

Private villa

I helt unike omgivelser bor du her ute på øya og vandrer rundt i små, smale smug, nydelige beplantning av blomster, busker og oliven trær. Små koselige piazza med flott utsikt ut mot havet og inn mot resten av Aman Resort med palasset og et SPA anlegget du bare kan drømme om.

Patio private villa

Aman Montengro kan skilte med et SPA-anlegg i en egen klasse, hvor det ikke er spart på noe, hverken i forhold til størrelsen på det enkelte behandlingsrom og innendørs – og utendørs svømmebasseng samt ute anlegg med egen strand.

SPA

Boka Bay tar nesten pusten fra deg…
Gå ikke glipp av vakre Boka Bay som kan minne deg om vår «Geiranger Fjorden»… men her har du i stedet de sjarmerende stenhusene inspirert av Middelhavet.
Vi kan anbefale å ta båt fra Dubrovnik, Kroatia nedover kysten og opp Boka Bay til vakre Perest eller Kotor. Gå heller ikke glipp av «Our Lady of the Rock» Island. En vakker og eksotisk opplevelse.

kotor old town

Kotor Old Town
Innerst i Boka Bay, i Kotor Bay, finner du vakre Kotor by omringet av enorme bymurer. Her kan du klatre til topps, beregn noen timer og pass på at formen er på topp. Det er bratt!
Den gamle delen av Kotor som er på listen til UNESCO sin Verdensarvliste, ble bygget mellom det 12. og 14. århundre.
Pass på at du får med deg St Tryphon’s Katedralen, Maritime Museet og St Nicola’s ortodokse kirke.

Boka Bay

Restaurant Stari Mlini – The Old Mill
Gå heller ikke glipp av Stari Mlini (1670), ved bredden av Kotor Bay, ca. 7 km fra Kotor by. Opprinnelig en gammel mølle, i dag en meget kjent restaurant i Montenegro kjent for sitt gastronomiske kjøkken og ypperlige viner. Her kan du nyte enten en deilig lunsj eller middag i helt spesielle omgivelser, både ute og inne.

The Old Mill

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Montenegro og hvilken andre muligheter du har både hva gjelder innkvartering, spennende utflukter i området og besøk på vingårder.
Visste du at Montenegro har fantastiske viner? Spesielt rødviner.